Friday, 30 December 2011

BACK 2 SCHOOL !!!!!!



ayoyo... ~_~
sklh dah nak start .. 1 more  days..
dah ready?? aku dah ready pon
brang sklh beres semue nye
don't worry lah mom..
adik dah siapkan semue nye
hihihihi
mom aku risau tol dgn aku..


btw amacam korang?? dah siap semue??


aku gerenti first day masuk sklh mesti
aku blurrrrrr
HAHA
 x kesah lah aku blurrr ke ape
the more important aku dpt bljr dgn aman nye
HUHU


wat kawan2 aku ..
aku rindu giler dkt korang,,
hehe

                     sayang salam dari aku... <3 <3 muahh..kihkihkih

Wednesday, 21 December 2011

happy new year 2012

happy new year untuk korang semue ye...
kite mulekan dgn azam yg baru dan hidup dgn
smngat yg baru..

aku ttibe je smgt nk sklh balik
bguslah
x lah aku bosn nk sklh nnti
k lah byee

Sunday, 18 December 2011

kwn aku wat slme2 nye xD

                           nk tau x nilah kwn aku yg pling aku syg..aku kalu ade problm msti rujuk kat die ni..die xkesah pon...sush senang kiteorg kongsi sme2..
die ni baik lah..korg nk knlan dgn die bolh je..
tp die ni dah berpunye..
kehkehkeh..=D

nme die:qamarina nadirah binti ismail
umur:13..sebye je dgn aq
tingll dkt seremban..
die ni baik sngt2,..friendly lgi..
haha peacee ;)
btw..AKU SAYANG KAU SANGAT2..

ni je lah yang aku bolh bgitau pasl die ni..
BYE-2


Monday, 12 December 2011

geram sngt2

   hish..dah lah aku x de mood..
   kau lagi2 nk spoilkan mood aku..
   aku tgh bengangggg sngt2 dgn kau niii..!!
   tau tak..!!!?!
   huh..nk kan je aku bg plmpg kat kau..
   tpi aku x smpai hati lak..karg kau kate aku jht lak..
   nvm..aku leh sbr lgi dgn kau..
   tp jgn smpai kesbrn aku trcbr sdhlah..
   mmg nk kne lah tu..
   huh..

Wednesday, 7 December 2011

my important life

        nak tawu ke life aku??
urm..nothing interesting..
biase-2 je..
 name:nor hamira
 age:13 tahun merangkp 14 tahun 
 sekolah menengah tasek utara..


khidupan aku ialah
aku ade parents yg aku cintai,
siblings yg disayangi,
friends yg understanding wif me 
n special boy yg aku kasihi ..

diorg amat bermakne dalam hidup 
aku..
aku sayng diorg sgt-2

especially untuk S.B  aku..
org sayg dkt awk ..
awk lah yg boleh wat org bhgie..


thanx 4 everything.. sayg mom n dad
also both of my bro n sis..love u so muchh..

ni je life aku yg bolh dibagitau..